avem încredere în ea ;)

7 07 2010

o divă, divuță, dievușcuță – fericita posesoare a unui mic micuț mic piticuț brain, dă sfaturi tinerelor care doresc să-i calce pe urme.
chestie ce demonstrează fără tăgadă că dievușca nu e o femeie ușoară, care să treacă prin viață fără să lase așa ceva (urme) ci e chiar o tipă cu greutate în domeniul glamour-ului  mamografic carpatin.

ce fel de sfaturi mă întrebați?? aaa, desigur: sfaturi pentru fetele care vor sâni kostromieni, loloferrarieni,pamelandersonieni…

dievușca se numește tania laza și a făcut cândva furo(u)ri la concursurile de frumusețe la care participau fetele minerilor din depresiunea băimăreană.

actualmente dă sfaturi pline de competență (care ăși trag seva dinexperiența personală în domeniu) via email, celor care au de gând să-și îndese câteva mii de euro în pectorali și să dea piept cu cruda concurență a străzii (vă spun, e greu să fi fată mare în zilele astea.)

zic așadar: bravo, iată un îndrumar absolut necesar pentru devenirea junelor băimărence, un adevărat far călăuzitor pentru tinerele cu foste țâțe mici care caută luminița de la capătul tunelului fericirii! ce realizări fantastice, ce rubrică minunată și utilă! țineți-o tot așa frați de la detectivul de presă șoc!

și P:S îmi place mult lenjeria cu 101 dalmațieni; un psiholog (cică  toate viitoarele operate trec neapărat și printr-o evaluare psihologică) ar putea spune multe despre maturitatea posesoarei de silicoane,cea care dă sfatui bune celor ce vor să-i calce pe urme- micuța tania,cea care are atât de multe realizări profesionale..ooo,da… :))

și încă ceva : poza e luată cu-mprumt de pe site. am vrut să-i trag cearșafu de sub cur, spre exemplifcarei, atât doar. n-a venit decât cu țâțe  și tot restu..

Reclame

Acțiuni

informatie

5 responses

7 07 2010
Annamaria Somay

:)) da… povestea Taniei Laza in Detectivul de presa soc este istorie deja :)) un fel de ceva vechi pe langa ceva nou si ceva albastru :)) e de vreun an jumate sau chiar doi rubrica si m-am gandit sa o pastrey si in zilele noastre ca acuma stii si tu cum ii: nu iti aduce o delapidare de bani din bugetul local sau un scandal politic atatea vizualizari cate iti aduce o pereche de tâţe :))

20 07 2010
razvanserbu

Prin Bucuresti nu trece diva? Sa se intalneasca cu concurenta… Schimb de opinii si de preturi…

20 07 2010
vrăji

razvan,ii transmitem invitatzia ta politicoasa si serioasa :)) sunt sigura ca vrea sa-si largeasca..orizonturile.

21 07 2010
razvanserbu

O sa caut animlele marii ce locuiesc prin Bucuresti, spre exemplu un peste, cred ca are nevoie.

8 01 2011
Vlad

deci …daca prostia ar durea…..cred ca numa nurofen ati lua. CE DRACU AVETI CU FATA? raman blocat cand vad atata prostie pe metru patrat. Daca persoana arata bine si presa procura o poza , cum incepe lumea cu commenturi de toata frumusetea care fara sa va dati seama va arata nivelul vostru de cultura. De exemplu razvanserbu (poftim cultura)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: